Olej Omega 3,6,9 Inca Inchi 100% naturalny Tłoczony na zimno 30ml

  • Olej Omega 3,6,9 Inca Inchi 100% naturalny Tłoczony na zimno 30ml
26.00 / 1szt.
Cena brutto. Do ceny należy doliczyć koszty wysyłki. Sprawdź czasy i koszty wysyłki.
Produkt dostępny w dużej ilości. Wysyłka w ciągu 0 dni.
Producent BOTANIQUE
Ocena 5/55.00 / 5 (1 opinia)
Gramatura: 30ml
In stock
Dodaj do obserwowanych
PEŁEN OPIS

Olej Omega 3,6,9 Inca Inchi 100% naturalny Inca Inchi 100% Organic
Naturalny olej organiczny Inca Inchi Tłoczony na zimno. Bio
Produkt Kraj pochodzenia : Peru W Polsce wciąż jest mało znany, ale na amazońskich terenach Peru olej Inca Inchi używany jest od wieków. Swoje niezwykłe właściwości zawdzięcza wyjątkowo wysokiej zawartości nienasyconych kwasów tłuszczowych. Prawdziwy roślinny eliksir życia umożliwiający utrzymanie organizmu w doskonałej harmonii i zdrowiu . Klucz do prawidłowego metabolizmu czyli ogółu przemian biochemicznych i reakcji enzymatycznych zachodzących w komórkach całego organizmu Olej Inca Inchi pozyskiwany jest w wyniku wyprasowywania na zimno orzechów peruwiańskiej rośliny Sacha Inchi. Choć w Peru jest on znany i stosowany od tysięcy lat, świat dopiero niedawno zaczął go odkrywać, ponieważ trudno gdzie indziej odtworzyć specjalne warunki sprzyjające rozwojowi Sacha Inchi. Jej charakterystyczne nasiona w kształcie gwiazdy można odnaleźć na ceramice wydobytej z grobowców starożytnych Inków. Ostatnie badania naukowe wykazały, że nasiona Sacha Inchi są jednymi z najbardziej wartościowych nasion roślin oleistych, ze względu na bardzo wysoką zawartość istotnych kwasów tłuszczowych, takich jak: Omega-3 alfa-linolenowy (nawet 54%) i Omega-6 linolowy (33%) oraz protein. Właściwości oleju Inca Inchi Zastosowanie w kosmetyce oleju Inca Inchi jest ogromne, a międzynarodowy popyt na olej z nasion Sacha Inchi stale rośnie. Chroni on i regeneruje skórę, włosy oraz paznokcie, odbudowuje uszkodzone tkanki, zwiększa ich elastyczność i pobudza odbudowę kolagenu. Zawiera również duże ilości witaminy A oraz E, która chroni skórę przed wolnymi rodnikami, główną przyczyną przedwczesnego jej starzenia, ale także sprawia, że olej nie potrzebuje żadnych konserwantów i wytrzymuje przez 24 miesiące, jeśli przechowywany jest w temperaturze do 26°C. Olej Inca inchi najczęściej można spotkać w preparatach przeciwstarzeniowych, na rozstępy, regenerujących oraz ułatwiających gojenie. Najlepszy jest jednak ten w czystej postaci, bez niepotrzebnych dodatków, który z łatwością zastąpi całą szafkę kosmetyków. Jedyny olej kosmetyczny aktywnie czynny Inca Inchi jest produktem naturalnym, organicznym, pozyskanym w wyniku wyprasowywania orzechów peruwiańskiej rośliny Sacha Inchi. Jego kosmetyczne właściwości to przed wszystkim naprawa uszkodzonych tkanek skóry, zwiększenie elastyczności i pobudzenie odbudowy kolagenu skóry. Jest to jeden z najlepszych regeneratorów skórnych. Przyczynia się do zmniejszenia rozwarstwienia tkanki skórnej poprzez zwiększenie mikrokrążenia krwi. Oddziałuje na dużo głębsze warstwy skóry niż wszystkie inne oleje, przynosząc skórze właściwej witaminy (A i E) i nienasycone kwasy tłuszczowe. Niezwykły leczniczy olej na problemy skórne Jedyny olej kosmetyczny aktywnie czynny Inca Inchi jest produktem naturalnym, organicznym, pozyskanym w wyniku wyprasowywania orzechów peruwiańskiej rośliny Sacha Inchi. Jego kosmetyczne właściwości to przed wszystkim naprawa uszkodzonych tkanek skóry, zwiększenie elastyczności i pobudzenie odbudowy kolagenu skóry. Jest to jeden z najlepszych regeneratorów skórnych. Przyczynia się do zmniejszenia rozwarstwienia tkanki skórnej poprzez zwiększenie mikrokrążenia krwi. Oddziałuje na dużo głębsze warstwy skóry niż wszystkie inne oleje, przynosząc skórze właściwej witaminy (A i E) i nienasycone kwasy tłuszczowe. Niezwykły leczniczy olej na problemy skórne. 

Zapytaj o produkt:

Jeżeli powyższy opis jest dla Ciebie niewystarczający, prześlij nam swoje pytanie odnośnie tego produktu. Postaramy się odpowiedzieć tak szybko jak tylko będzie to możliwe.

E-mail:
To pole jest wymagane do złożenia zamówienia.
Pytanie:
To pole jest wymagane do złożenia zamówienia.
pola oznaczone - To pole jest wymagane do złożenia zamówienia. - są wymagane
Poleć ten produkt:

Jeżeli chcesz poinformować swojego znajomego o produkcie, który Twoim zdaniem może go zainteresować, skorzystaj z poniższego formularza.

Do:
To pole jest wymagane do złożenia zamówienia.
Możesz podać więcej adresów e-mail, rozdzielając je przecinkami
Podpis:
To pole jest wymagane do złożenia zamówienia.
Treść:
To pole jest wymagane do złożenia zamówienia.
pola oznaczone - To pole jest wymagane do złożenia zamówienia. - są wymagane
Opinie użytkowników
Ilość opinii: 1 Średnia ocena: 5.00
Ocena: Ocena: 5
Autor:
Bardzo drogi - znalazłam taniej, ale jest świetny.
Zamknij
Jplayer
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij